DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANIZACIÓ D'OFICINES A REUS I TARRAGONA

DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANIZACIÓ D'OFICINES A REUS I TARRAGONA

TPV i Registradores a Reus i Tarragona

A Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, disposem d’una amplia gama de solucions d’equips i programes per la gestió de punt venda/cobrament en sectors com Restauració, Hostaleria i Comerços en general.

La nostra experiència ens avala. Des de Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, hem implementat gran quantitat d'instal·lacions en tot tipus de negocis, oferint un servei total que comprèn des de la instal·lació a la consultoria de prevenda, la formació i posada en marxa dels equips i programes. A més a Ramón Bergadà disposem d’un servei tècnic propi i oferim el manteniment de tots els equips i programes que tenim en distribució.

Som distribuïdors de les marques més representatives del sector: POSIFLEX - EPSON - METROLOGIC - HONEYWELL - ZEBRA - ELCO DATA - SAMPOS - ICG-VISUAL GEST - EXTRASOFT - MAMITRE - iA3 TPV.

A Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, també disposem d'una amplia gama de registradores de les marques ELCODATA - SAMPOS.

Cajones inteligentes

A Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines, disposem de sistema automatitzat de gestió de cobrament que gestiona tant bitllets com monedes per la solució i el control de la recaptació diària. CASH TPV - CASH KEEPER - CASH DRO


Butlletí Digital

Subscriute i informa’t sobre les últimes notícies del nostre Blog

Segueix-nos: