DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANIZACIÓ D'OFICINES A REUS I TARRAGONA

DESDE 1942 ESPECIALISTES EN LA MECANIZACIÓ D'OFICINES A REUS I TARRAGONA

Ramon Bergadà, des de 1942 al vostre servei

Gairebé ja han passat 80 anys. Va ser a l’any 1942 quan l’empresa Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines SL. va aixecar la persiana. Des del seu inici la seva principal activitat s’ha centrat en la venda i reparació de màquines d’oficina. Competències que amb el pas dels anys s’han ampliant, arribant així al món informàtic.

Des de Ramon Bergadà treballen per ajudar a les empreses que requereixen els seus serveis a poder desenvolupar la seva feina de manera ràpida i segura. Per aquest motiu, l’empresa disposa d’una plantilla de professionals que assessora el millor possible als clients en tot el procés. Això vol dir que l’empresa inicia la seva tasca en el servei de prevenda, el manteniment i, finalment, la postvenda. Creuen i aposten per fer un seguiment al client, una característica que juntament al tracte humà fan de Ramon Bergadà una empresa totalment compromesa amb els seus clients.

En aquest sentit, crear confiança i donar el millor servei és una de les premisses de Ramon Bergadà a l’hora de treballar. L’empresa treballa amb perfils diversos, tant amb PYMES com amb administracions públiques i particulars. Perfils molt diferents que, en definitiva, enriqueixen el modus operandi de l’empresa i que avala tots els anys d’experiència en el sector.

Quins serveis ofereixen?
Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines SL. ofereix productes i serveis professionals d’alt valor afegit per satisfer la necessitat de solucions tecnològiques a empreses de qualsevol sector d’activitat. A Ramon Bergadà proporcionen una oferta tecnològica fiable, competitiva i innovadora, adaptada a la realitat de cada client.

Així doncs, Ramon Bergadà Mecanització d’Oficines SL. treballa per estar sempre al costat dels clients, amb un equip professional qualificat que els permeti oferir un suport tant comercial com tècnic a tota la seva zona d’influència.

Extret de: Diari La Ciutat De Reus.

Original: CiutatReus_RamonBergada
Butlletí Digital

Subscriute i informa’t sobre les últimes notícies del nostre Blog

Segueix-nos: